marți, 18 decembrie 2012

ADIO, DRAG CAMARAD !


Am mai pierdut un prieten drag. 
DUMINICĂ 16.12.2012, col.(R) TRS. VICTOR IONAȘCU a încetat din viata la SPITALUL UNIVERSITAR DE URGENTA MILITAR CENTRAL "DRCAROL DAVILA".

VICTOR , un om bun la suflet ,  încrezător în oameni dar și în propriile-i forțe,  a muncit din greu și cu tenacitate pentru  a realiza target- urile structurilor pe care în majoritate le-a condus sau din  a căror conducere a făcut parte. Probabil ca v-ați convins de veridicitatea celor de mai sus participând alături deVICTOR la toate acțiunile SCMD pregătite și de el.
Caracterul sau introvertit nu a lăsat să răzbată până la noi durerea din sufletul lui pricinuită de "amputarea" pensiei cu o sumă importantă. Într-un fel , acest lucru ne obligă să nu încetăm lupta noastră până nu ni se va face dreptate iar vinovații vor fi  pedepsiți.
Victor avea un har deosebit, un suflet cald,  dar și o dragoste de oameni cum rar întâlnești .
Acum ne-a  mai rămas doar durerea surdă pentru că l-am pierdut și îi  vom duce  dorul neîncetat.
Victor cel blajin, Victor cel care nu se supăra 
niciodată, Victor care era mereu cu mintea cum să facă să fie bine, Victor cel silitor, Victor cel permanent robotitor, nu mai este iar nouă ne este greu să credem asta?!
De ce Victor ? Și de ce așa brutal ?
Să-l odihnească Dumnezeu și să se milostivească de cei care i- au rămas în urmă, soția și fiul,  alinându-le sfâșierea din suflet și pustiul din viată !

ADIO, DRAG CAMARAD !

Ceremonia de înmormântare va avea loc maine, 19 DECEMBRIE începând cu orele 14.00 , la CIMITIRUL MILITAR GHENCEA 1.