luni, 29 august 2011

P R O T E S T

IN ATENTIA MASS-MEDIA


In calitate de sindicat, echidistant fata de toate partidele politice, S.C.M.D. este deschis dialogului cu toti parlamentarii, indiferent de culoare. Ne intereseaza apararea demnitatii si onoarei noastre de militari, a drepturilor noastre de proprietate si socio-economice, grav incalcate, si in conformitate cu art. 118, al.1 din Constitutie, apararea Romaniei ca entitate statala suverana si a democratiei constitutionale.

Anuntam pe aceasta cale mass-media ca am avut dialoguri cu deputati si senatori apartinand tuturor partidelor. Continuand aceasta traditie, urma ca maine 25 august, filiala 1 Craiova S.C.M.D. sa se intalneasca, la sala mare a uzinei “Electroputere”- Craiova, cu doamna senator Lia Olguta Vasilescu, la cererea acesteia.

In ultima secunda, biroul operativ al filialei 1 Craiova a fost anuntat ca sala respectiva a intrat in reparatii.

Nu este prima data cand Puterea recurge la astfel de tertipuri, drept care protestam in mod hotarat. 1500 de rezervisti, parte si coloana vertebrala a societatii civile din Craiova, sunt impiedicati astfel sa dea curs solicitarii unui senator al Parlamentului Romaniei.

In aceasta situatie, s-a decis ca o delegatie, formata din circa 100 de persoane, sa reprezinte filiala la discutia cu doamna senator, la sediul acesteia.

In acord deplin cu decizia filialei, presedintele S.C.M.D. va fi prezent la aceasta discutie, pentru a sublinia, a mia oara, incalcarea repetata a drepturilor noastre si discriminarea la care suntem supusi.

HONOR ET PATRIA ! VAE VICTIS !
Presedintele SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU